Boende | Camping | Stugor | Information | Bokning


Boende

Välkommen att stanna en längre eller kortare tid på Furulid! Vi erbjuder camping på våra stora grönytor och boende i stugor. Det är gångavstånd till Varamons sandstrand. In till centrala Motala, där du bl.a. kan besöka Göta kanal, är det ca 4 km.

 

Under följande evenemang gäller särskilda prislistor: Vätternrundan (10-14 och 17-20 juni), midsommarhelgen samt Folkracefestivalen (18-25 juli). Priserna på hemsidan är uppdaterade och gäller 2021.


Karta över området

Campingplatserna för husvagn/husbil är belägna nära ett nytt servicehus. I ett glest skogsparti finns ett område med 19 husbilsplatser, varje plats har en egen gräsyta att ställa utemöbler på. Vid servicehuset finns tre nya husbilsplatser. Tält kan placeras med stor valfrihet på Furulids grönytor.

Stugorna är utspridda runt Furulid, se kartan till höger. Det finns bilväg till stugorna och bilen kan parkeras nära. Avståndet till servicehuset från Eketorpet är 120 m, övriga stugor ligger närmare.


Servicehus

Servicehuset är byggt 2019 och har separata utrymmen för damer och herrar, det finns även en handikapptoalett med egen dusch. Det är fritt varmvatten i duscharna, tänk dock på att även nästa gäst vill duscha varmt! Köket har kyl, frys och möjlighet till matlagning. Vid ena långsidan finns en diskbänk där campinggäster kan diska.

Tvättstugan med tvättmaskin och torktumlare kan bokas i receptionen mot en avgift. Vid servicehuset finns det möjlighet till att tömma gråvatten från fast tank och latrin via kassett.


Adress: Badstrandsvägen 8
Telefon: 0141-21 18 92

E-post: info@furulid.se

Lat: N 58° 32´ 46.50"
Long: E 15° 0´ 26.75"

Postadress:
Badstrandsv. 2, 591 32 Motala